BARNET DÖR EFTER ATT HA FÅTT LUSTIGA GAS I STÄLLET FÖR SYRE

En baby dog på sjukhus efter att ha fått lustiga lustgas istället för syre. Fallet ägde rum i Sydney, Australien, för fem år sedan, men undersökningen av den nyföddes död startade bara i måndags.

Här kan du läsa mera på: köp billig lustgas i Stockholm med hemleverans

På grund av andningskomplikationer, efter att ha fötts med kejsarsnitt på grund av neonatal sepsis (bakteriell infektion), placerades John Ghanem i en återupplivningsenhet, där han fick lustlustgas, en anestetisk lustgas som kallas hilarisk lustgas, som installerades i en utrustning som sa syre.

Här kan du läsa mera på: köp billigast lustgas i Stockholm

Pojken dog efter en timme och läkarna blev chockade av barnets reaktion, eftersom det inte var en livshotande situation och där svaret borde ha fungerat.

Här kan du läsa mera på: köp billig lustgas i Stockholm

Dödsfallet ansågs dock inte misstänkt och undersökningen öppnades först efter att det medicinska teamet jämförde fallet med en händelse i Indien.

Här kan du läsa mera på: köp lustgas tub i Stockholm

Dagen efter Johns död gjorde chefen för obstetrik på Bankstown-Lidcombe hospital en “högprioriterad begäran” för lustgaspanelen i operationssalen som skulle testas, vilket endast gjordes i sex dagar, enligt ett dokument som släpptes i Sydney Morning Herald.

Här kan du läsa mera på: köp lustgas billigt i Stockholm

Under den pågående rättsliga utredningen, som förväntas vara i två veckor, sade fullmäktigeledamot Donna Ward att det var “lyckligt att ingen annan baby behövde ta emot syre” från lustgaspanelen under den perioden.

Här kan du läsa mera på: köp från lustgas butiken i Stockholm

Den person som ansvarade för att installera panelen 2015 hade redan erkänt sig skyldig till en hälso-och säkerhetsavgift förra året och dömdes att betala cirka 120 000 euro.

Här kan du läsa mera på: köp lustgas med expressleverans i Stockholm